Over ons

Over ons bedrijf De Jong B.V. en onze waarden

EEN STEEN

Die eerste steen was de basis voor ons bedrijf op Bonaire!

Sinds die eerste steen is er veel veranderd, ook in de mening en/of visie van onze opdrachtgevers. Het is niet langer asfalt wat hier de grond in gaat. Steeds vaker zijn het ook de grote projecten die kiezen voor klinkers. Daarvoor hoeven wij onze klanten niet meer te overtuigen.

BON!

Men snapt het: een bestrating met klinkers is ‘gezelliger’, neemt veel minder hitte op en straalt deze ook veel minder uit. Met tegels en klinkers ligt een straat jarenlang zonder zorgen en als er – na een tropische storm – een gaatje valt is dat heel eenvoudig en snel weer te repareren. Daarvoor steken we onze handen in het zand!

DE WINKEL

Onze warehouse en opslag is aan de Kaya Amsterdam 29. Onderaan deze pagina treft u alle contactinformatie.

Maak een tochtje langs onze uitstalling en zie de verschillende tegels, klinkers en legvormen. Aan de hand van een kort gesprek en de benodigde vierkante meters maken wij een passende aanbieding.

Tevens beschikt De Jong B.V. over een eigen machinepark van een tweetal minishovels, een mini excavator en een vrachtwagen.

KWALITEIT

Wij gaan voor de beste kwaliteit! Is dit op Bonaire niet voorhanden dan voeren wij dat zelf in. Vanuit Nederland, Amerika, Europa of van nog verder weg.

Een goede basis en de juiste manier van leggen, rekening houden met het regenseizoen, de juiste afwatering en netjes opgesloten tussen stevige banden. Zo ontstaat voor ons de kwaliteit die wij leveren en dat zorgt dat u ons op Bonaire – bij grote en kleine projecten – steeds weer aan het werk ziet!

ERVARING

Bij de uitvoering letten onze medewerkers messcherp op de uitvoering. Want wij weten wat een tropisch buitje met het zand onder het straatwerk doet!

Ons werk moet jarenlang rotsvast liggen. Volgens afspraak, binnen de juiste tijd, keurig netjes, schoon opgeleverd en altijd ECHT KLAAR!

Vraag het gerust maar aan al onze tevreden klanten.

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie…

Ik wil een offerte